Urządzenia i Akcesoria
Crema di melanzane e peperoncini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 vasetti
Składniki
-
250 g di acqua
-
350 g di aceto di mele
-
20 g di sale
-
800 g di melanzane sbucciate e a listarelle (3 mm)
-
300 g di peperoni rossi a listerelle (3 mm)
-
5 peperoncini rossi piccanti, freschi a dadini
-
2 pomodori secchi a listarelle
-
30 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3.2 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Salse
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Patè di peperoncini
30 min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Sciroppo di lavanda
1 godz. 30 min
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1 godz.
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1 godz.
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 godz. 40 min
Zucchine piccanti
55 min
Salsicce al curry con lenticchie
1 godz. 20 min
Composta di melanzane e peperoni
1 godz. 45 min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Salsa di peperoni in conserva
1 godz. 15 min