Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- 350 g di aceto di mele
- 20 g di sale
- 800 g di melanzane sbucciate e a listarelle (3 mm)
- 300 g di peperoni rossi a listerelle (3 mm)
- 5 peperoncini rossi piccanti, freschi a dadini
- 2 pomodori secchi a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 544 kJ / 130 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Pesto di prezzemolo
10min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Pesto fresco del riciclo
10min
Patè di peperoncini
30min
Salsa di peperoni in conserva
1h 15 phút
Cannelloni di zucca
1h 50 phút
Crema di melanzane
50 phút
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Pesto di mandorle
10min
Salsa di cipolle al balsamico
35min