Razza in salsa di peperoni
TM6 TM5 TM31

Razza in salsa di peperoni

5.0 (13 ocen)

Składniki

  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 700 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 100 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di filetti di razza, senza pelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1259 kJ / 301 kcal
Białko
23.4 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy