Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 150 g di peperone giallo, pulito e a pezzi
- 5 uova grandi
- ½ cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca q.b.
- 240 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420.7 kJ / 100.6 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 208.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Fagottini sfogliati alle melanzane
50 Min
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 Std. 5 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1 Std. 10 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min