Spirali di frittata arlecchino

Spirali di frittata arlecchino

4.6 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 pezzi

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 200 g di zucchine a pezzi
  • 150 g di peperone rosso pulito e a pezzi
  • 150 g di peperone giallo pulito e a pezzi
  • 5 uova grandi
  • ½ cucchiaino di sale
  • erba cipollina fresca q.b.
  • 240 g di formaggio fresco spalmabile
  • 200 g di prosciutto cotto a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 208.7 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 420.7 kJ / 100.6 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...