Bocconcini di maiale con pesto di broccoli e piadina

Bocconcini di maiale con pesto di broccoli e piadina

4.7 110 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

Piadina
  • 350 g di yogurt naturale non zuccherato
  • 350 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di sale
Pesto di broccoli
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco a metà, senza semi
  • 300 g di cimette di broccoli
  • 1 cucchiaino di sale marino
  • 1100 g di acqua
Bocconcini di maiale
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di lonza di maiale a pezzi (3 cm)
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • ½ di cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1649 mg
Białko 32 g
Kalorie 3299 kJ / 788 kcal
Tłuszcz 39 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...