Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1900 g di acqua
- 250 g di filetto di merluzzo fresco (in 2 tranci)
- 5 - 6 pomodorini ciliegia in quarti (vedere consigli)
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di bottarga in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min