Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 250 g de calabacín con piel y sin semillas, en trozos
- 180 - 200 g de bonito en aceite bien escurrido
- 4 huevos
- 4 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 300 g de leche
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 2 - 3 chorritos de aceite para engrasar el molde
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 696 kJ / 166 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Coliflor con bechamel
55 min
Pudin de pescado
2j 15 menit
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Endibias gratinadas
40 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10 min
Pastel de salmón
2h 20 min
Pudin de guisantes y zanahorias
1h 20 min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min
Huevos a la florentina
40 min