Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolla en trozos
- 30 g de mantequilla
- 250 g de boletus frescos en dados
- 1 manzana (aprox. 200 g) pelada y cortada en dados
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de agua caliente
-
2
cucharaditas de sal
lub 2 cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharaditas de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de nueces peladas troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1772 kJ / 424 kcal
- Białko
- 9.22 g
- Węglowodany
- 67.32 g
- Tłuszcz
- 13.08 g
- Błonnik
- 3.89 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Macarrones con salsa de setas
20min
Risotto de fresas
30min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min
Farfalle con gorgonzola y pera
25min
Risotto con boletus
30min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min