Crema de boletus
TM5 TM6

Crema de boletus

4.5 (61 ocen)

Składniki

  • 20 g de boletus deshidratados
  • 175 g de boletus congelados en cuartos
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de sal
  • 2 chalotas (60 g)
    lub 1 cebolla (100 g)
  • 20 g de mantequilla
  • 400 g de caldo de ave
  • 100 g de nata líquida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
916 kJ / 219 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
20.6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Błonnik
1.2 g
Sód
283.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy