Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
lub 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 283.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Vichyssoise de apio
40 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min