Crema de boletus

Crema de boletus

4.5 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 raciones

Składniki

  • de boletus deshidratados
    20 g
  • de boletus congelados en cuartos
    175 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • de sal
    1 pellizco
  • chalotas (60 g)
    2
    1 cebolla, (100 g)
  • de mantequilla
    20 g
  • de caldo de ave
    400 g
  • de nata líquida
    100 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 219 kcal / 916 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 7.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 283.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...