Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 fresh long red chilli (small), trimmed, deseeded and cut into halves (optional - see Tips)
- 60 g butter, cut into pieces
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp garam masala
- 2 tsp ground coriander
- 150 g cherry tomatoes, cut into halves
- 100 g tomato paste
- 1000 g chicken thigh fillets, cut into cubes (5-6 cm)
- 1 tbsp lime juice, plus extra wedges to serve (optional - see Tips)
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 1 - 2 tsp sea salt (optional - see Tips)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- natural yoghurt, to serve
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2536.6 kJ / 604 kcal
- Białko
- 50.2 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 39.4 g
- Błonnik
- 7.1 g
Alternatywne przepisy
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chunky bolognese
50min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Easy satay chicken
40 Min
Bolognese sauce
40 Min
American-style pancakes
40 Min
Basic muffin mix
30 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 Min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Banana and oat mini muffins
40 Min