Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g onions or leeks, white part only
- 3 garlic cloves
- 200 g vegetable trimmings (e.g celery, carrot, pumpkin - see Tips)
- 1 ½ tbsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned tomatoes
- 100 g tomato paste
- 500 g water
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 250 g mixed vegetables (e.g zucchini, tomatoes or capsicum), cut into quarters
- 1000 g beef mince
- 320 g spaghetti, broken in half
- Parmesan cheese, grated, to serve
- fresh basil leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3108 kJ / 742.8 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 59.2 g
- Tłuszcz
- 38.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 484.8 mg
Alternatywne przepisy
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Creamy vegetable rice
25min
Banoffie pie
26 godz. 30 min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Coconut almond "snowballs"
35min
Salt-free chicken stock paste
45min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Cheese and bacon scones
35min