Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Basil, Almonds and Butter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
almonds100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only (approx. 15 g)1 bunch
-
fresh chilli halved, deseeded1
-
lemon finely grated zest and juice1
-
unsalted butter diced100 g
-
water200 g
-
fresh mussels shells well scrubbed1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
9 g
Kalorie
574.2 kJ /
137.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Feta and Honey Cheesecakes
1 godz.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Portuguese Leeks
45 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Scallops with pea purée
25 min
Seafood Risotto
40 min