Urządzenia i Akcesoria
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 portions
Składniki
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions quartered50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint leaves10 - 12
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
white long grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1644 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min