Urządzenia i Akcesoria
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 portions
Składniki
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions quartered50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint leaves10 - 12
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
white long grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1644 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Lentil and spinach soup
50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min