Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
TM6 TM5

Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts

4.6 (15 ocen)

Składniki

  • 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 50 g onions, quartered
  • 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
  • 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 - 12 fresh mint leaves
    lub 1 tsp dried mint
  • 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 75 g white long grain rice
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1644 kJ / 392 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
9.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy