Urządzenia i Akcesoria
Sabayon anisé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
75 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
15 g de pastis
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
410.7 kJ /
97.8 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Petits babas rapides à la grenadine
30 min
Pommes farcies aux fruits secs
1 godz.
Sauce rouille
10 min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Soupe glacée aux amandes
1 godz. 15 min
Sabayon au cidre
15 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Sabayon
15 min
Mini-tourtes agneau aubergine
1 godz. 30 min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 godz.