Urządzenia i Akcesoria
Sabayon anisé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
75 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
15 g de pastis
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
410.7 kJ /
97.8 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Ananas givré à la sauge
12 godz.
Soupe ananas-litchi
10 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Sabayon sucré
30 min
Soupe glacée aux amandes
1 godz. 15 min
Sabayon au citron
15 min
Sabayon au cidre
15 min
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
1 godz. 50 min
Sabayon aux raisins
15 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Pesto persan
10 min