Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 15 g de pastis
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 410.7 kJ / 97.8 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon classique
15 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Chutney de poires
55min
Sauce orange-citron
30min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Sabayon
15 Min
Sabayon sucré
30min
Sabayon au citron
15 Min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Granité au café
3hod.
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min