Urządzenia i Akcesoria
Sabayon anisé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
75 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
15 g de pastis
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
410.7 kJ /
97.8 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Gratin de mangue aux épices
1 godz. 30 min
Glace au parmesan
12 godz.
Soupe à la réglisse
15 min
Bounty
10 min
Sabayon aux raisins
15 min
Gratin aux figues
15 min
Cheesecake avocat-citron vert
12 godz. 15 min
Liqueur au café et à la cannelle
35 min
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min