Pain aux algues

Pain aux algues

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • d'algues kombu déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
    15 g
  • d'eau et un peu pour la cuisson
    550 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de farine de blé semi-complet (T110)
    300 g
  • de farine de blé type 45, et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de sel
    2 c. à café bombées
  • de miel
    30 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • farine de blé type 45, pour le saladier

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 158 kcal / 674 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...