Le pain de type 80 (Bruno Dinel)

Le pain de type 80 (Bruno Dinel)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
4 parts

Składniki

  • de farine de blé type 80, et un peu pour fariner
    450 g
  • de sel
    10 g
  • de farine de maïs torréfié
    50 g
  • d'eau froide
    320 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 455 kcal / 1933 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 94 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...