Le pain de type 80 (Bruno Dinel)

Le pain de type 80 (Bruno Dinel)

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
4 parts

Składniki

  • 450 g de farine de blé type 80, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 50 g de farine de maïs torréfié
  • 320 g d'eau froide
  • 10 g de levure boulangère fraîche

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 13 g
Kalorie 1933 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 94 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...