Biscuits polenta et abricots secs sans sucre ajouté

Biscuits polenta et abricots secs sans sucre ajouté

3.7 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
25 pièces

Składniki

  • 50 g d'amandes émondées
  • 100 g d'abricots secs dénoyautés
  • 1 œuf
  • 50 g de farine de riz
  • 125 g de polenta fine précuite
  • 80 g de beurre doux détaillé en petits cubes (1 cm env.)
  • 1 c. à café d'arôme d'amande amère
  • le zeste d'un citron jaune non traité

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 13.9 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 253.1 kJ / 60.5 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...