Biscuits polenta et abricots secs sans sucre ajouté

Biscuits polenta et abricots secs sans sucre ajouté

2.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
25 pièces

Składniki

  • d'amandes émondées
    50 g
  • d'abricots secs dénoyautés
    100 g
  • œuf
    1
  • de farine de riz
    50 g
  • de polenta fine précuite
    125 g
  • de beurre doux détaillé en petits cubes (1 cm env.)
    80 g
  • d'arôme d'amande amère
    1 c. à café
  • le zeste d'un citron jaune non traité

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 60.5 kcal / 253.1 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 4.1 g
Węglowodany 5.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 13.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...