![Emulsion d'ananas Emulsion d'ananas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B8B8B12-EDCA-4ADA-AEA4-647B85AD1593/Derivates/C79B0F81-49E6-4FDE-BD0A-A66C748EA4DD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- le jus d'1/2 citron vert
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 120 g d'huile neutre
- 1 pointe de couteau de pâte de wasabi, prête à l'emploi, à ajuster en fonction des goûts (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1463.4 kJ / 354.4 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce à la mangue
50min
Carpaccio de canard aux agrumes
12h 30min
Linguine aux langoustines et au citron
20min
Glace Anko
10h 15min
Mojo vert
10 min
Sauce orange-citron
30min
Vinaigrette à l'orange
5 menit
Carpaccio de saint-jacques
45min
Crème fouettée Passion
5 menit
Sorbet litchi-rose
8h
Menu prêt à l'avance - Sorbet à la mangue et à la pêche et amaretti
2h 35min
Salade de papaye verte
15 min