Emulsion d'ananas
TM6 TM5 TM31

Emulsion d'ananas

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
  • 1 jaune d'œuf
  • le jus d'1/2 citron vert
  • ½ c. à café de gingembre en poudre
  • 120 g d'huile neutre
  • 1 pointe de couteau de pâte de wasabi, prête à l'emploi, à ajuster en fonction des goûts (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1463.4 kJ / 354.4 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy