Emulsion d'ananas

Emulsion d'ananas

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
355 g

Składniki

  • 200 g d'ananas frais coupé en morceaux
  • 1 jaune d'œuf
  • le jus d'1/2 citron vert
  • ½ c. à café de gingembre en poudre
  • 120 g d'huile neutre
  • 1 pointe de couteau de pâte de wasabi, prête à l'emploi (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1.1 g
Kalorie 1463.4 kJ / 354.4 kcal
Tłuszcz 35.8 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...