Sauce à la mangue

Sauce à la mangue

4.7 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
930 g

Składniki

  • de mangue mûre coupée en morceaux
    250 g
  • de cognac
    50 g
  • de poivre vert en saumure
    ½ c. à café
  • de curry en poudre
    ½ c. à café
  • de fumet de poisson reconstitué
    300 g
    1 cube de bouillon de légumes, dilué dans 300 g d'eau
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • de yaourt nature
    120 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 189.8 kcal / 791.5 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 20.1 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...