Sauce à la mangue

Sauce à la mangue

4.7 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
930 g

Składniki

  • 250 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 50 g de cognac
  • ½ c. à café de poivre vert en saumure
  • ½ c. à café de curry en poudre
  • 300 g de fumet de poisson reconstitué
    1 cube de bouillon de légumes, dilué dans 300 g d'eau
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 120 g de yaourt nature
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 8.3 g
Kalorie 791.5 kJ / 189.8 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 20.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...