
Urządzenia i Akcesoria
Sauce à la mangue
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
930 g
Składniki
-
de mangue mûre coupée en morceaux250 g
-
de cognac50 g
-
de poivre vert en saumure½ c. à café
-
de curry en poudre½ c. à café
-
de fumet de poisson reconstitué300 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.200 g
-
de yaourt nature120 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
189.8 kcal /
791.5 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
20.1 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja