Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi

Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi

4.4 17 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Orecchiette di quinoa
  • 200 g di farina di quinoa
  • 100 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Sugo allo speck e funghi
  • 30 g di pecorino a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 120 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
  • 200 g di funghi champignon a fette
  • 350 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 27.8 g
Kalorie 2494 kJ / 596 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 6.7 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...