Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
olive oil60 g
-
leeks cut in pieces150 g
-
fresh basil leaves10 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained20 g
-
tomatoes medium, (approx. 4 tomatoes)480 g
-
tinned tuna in oil drained90 g
-
feta cheese diced (1 cm)40 g
-
onions quartered100 g
-
cauliflower florets cut in small pieces100 g
-
broccoli florets100 g
-
courgettes cut in small pieces100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water800 g
-
long grain rice180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
3481 kJ /
832 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Vegetable soup
35 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min