Wersje kompatybilne
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g olive oil
- 150 g leeks, cut in pieces
- 10 g fresh basil leaves
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 480 g tomatoes, medium, (approx. 4 tomatoes)
- 90 g tinned tuna in oil, drained
- 40 g feta cheese, diced (1 cm)
- 100 g onions, quartered
- 100 g cauliflower florets, cut in small pieces
- 100 g broccoli florets
- 100 g courgettes, cut in small pieces
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 180 g long grain rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3481 kJ / 832 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 87 g
- Tłuszcz
- 41 g
Alternatywne przepisy
Cauliflower Cheese Soup
30min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Vegetable Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Red Cabbage
1 Std.
Cream of Vegetable Soup
15 Min