Risetti au poulet, pesto estragon

Risetti au poulet, pesto estragon

4.1 154 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 25 g d'estragon frais effeuillé
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de parmesan râpé
  • 100 g d'huile d'olive
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1000 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
  • 250 g de pâtes sèches type risetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37.8 g
Kalorie 2406 kJ / 575 kcal
Tłuszcz 34.8 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...