Urządzenia i Akcesoria
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen
Składniki
-
Zwiebel (50 g), halbiert1
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl5 EL
-
Miesmuscheln, gesäubert1000 g
-
passierte Tomaten500 g
-
Kapern2 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zucker2 Prisen
-
Basilikum abgezupft8 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
1704 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Muscheln mit Sahnesauce
30 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Tintenfischsauce
40 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Seafood-Eintopf
50 min