Urządzenia i Akcesoria
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen
Składniki
-
Zwiebel (50 g), halbiert1
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl5 EL
-
Miesmuscheln, gesäubert1000 g
-
passierte Tomaten500 g
-
Kapern2 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Zucker2 Prisen
-
Basilikum abgezupft8 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
1704 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Muscheln mit Sahnesauce
30 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min