Muscheln mit Sahnesauce

Muscheln mit Sahnesauce

4.4 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Miesmuscheln, frisch, gesäubert entbartet
    1000 g
  • Möhren in Stücken
    80 g
  • Porree in Ringen
    80 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • trockener Weißwein
    100 g
  • Sahne
    180 g
  • Muschelgewürz z.B. Sansibar Muschelgewürz
    1 TL
  • Salz
    3 Prisen
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 261 kcal / 1094 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...