Urządzenia i Akcesoria
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
1819 kJ /
433.1 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Brak ocen
Chunky guacamole
10 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min