Urządzenia i Akcesoria
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
1819 kJ /
433.1 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Mini chocolate cakes
50 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Berry Liqueur
25 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Chocolate sauce
20 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min