Urządzenia i Akcesoria
Egg and bacon breakfast baguettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Whipped feta
-
Danish feta200 g
-
cream cheese50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
ground black pepper1 pinch
Omelette
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh mushrooms thinly sliced100 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture removed100 g
-
eggs6
-
fresh chives finely chopped5 g
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
butter softened, to taste (optional)2 - 3 tbsp
-
baguette cut into 4 portions, then sliced in half lengthways1
-
bacon slices8
-
fresh baby spinach leaves
-
tomato8 slices
-
caramelised onion to serve (see Tip)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1235.1 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
2567.5 kJ /
613.7 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Sub rolls
2 godz.
Coconut Bao with Prawns
1 godz. 40 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Basic cheesecake
10 godz.
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min