Urządzenia i Akcesoria
Tomato and onion gravy (South African)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into quarters1
-
vegetable oil20 g
-
ripe tomatoes skinned and cut into pieces (3 cm)4
-
tomato paste20 g
-
dried oregano1 tsp
-
Worcestershire sauce20 g
-
sugar to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
302.5 mg
Białko
2 g
Kalorie
433.8 kJ /
103.7 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Choco tarte with curls pears
Brak ocen
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Slap pap (soft porridge)
40 min
Indian Butter Chicken
1 godz.
Freeform basic bread
1 godz. 35 min