Urządzenia i Akcesoria
Brie, speck and walnut risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1558.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
2204 kJ /
524.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken cacciatore
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Pear and blue cheese risotto
30min
Creamy honey mustard chicken
1h
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min