Urządzenia i Akcesoria
Brie, speck and walnut risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1558.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
2204 kJ /
524.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Béarnaise sauce
10 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Risotto verde
45 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Classic mushroom risotto
30 min