Urządzenia i Akcesoria
Vegetable harrira soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped20 g
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2 - 3
-
onions cut into quarters200 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste¼ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground paprika1 ½ tsp
-
ground ginger1 ¼ tsp
-
carrots cut into pieces200 g
-
celery cut into pieces150 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
dried green lentils soaked for approx. 15 min, drained100 g
-
water400 g
-
150 g cooked chickpeas, drained, weight after drainingcanned chickpeas drained, weight after draining150 g
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
lemon juice (30 g) and zest1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.4 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
34.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Coconut Cake
1 godz.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min