奶香培根野菇燉飯
TM5 TM6

奶香培根野菇燉飯

4.8 (29 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 60 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 30 克 奶油
  • 100 克 培根 ,切條
  • 150 克 新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)
  • 100 克 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
  • 200 克 高湯
  • 100 克 鮮奶油
  • 50 克 青豆 (新鮮或冷凍)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • 5 克 帕瑪森起士 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2974.5 kJ / 711.6 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
51.5 g
Tłuszcz
49.8 g
Tłuszcz nasycony
63.7 g
Błonnik
3.6 g
Sód
569.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy