
Urządzenia i Akcesoria
奶香培根野菇燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
培根 ,切條100 克
-
新鮮綜合菇類 ,切丁(約1.5公分)150 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
高湯200 克
-
鮮奶油100 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒⅛ 茶匙
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
711.6 kcal /
2974.5 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
49.8 g
Węglowodany
51.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
63.7 g
Sód
569.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan