Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 300 克 蘆筍
- 10 克 百合, 切片
- 250 克 蝦仁
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 0 人份
- Kalorie
- 512 kJ / 122 kcal
- Białko
- 15.37 g
- Węglowodany
- 2.133 g
- Tłuszcz
- 5.375 g
- Błonnik
- 0.15 g