
Urządzenia i Akcesoria
溫補鱸魚湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
老薑 ,切片10 克
-
紅棗10 顆
-
黃耆 (約10片)5 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
米酒10 克
-
海鱸魚片350 克
-
枸杞1 茶匙
-
香菜 ,取根部、切小段2 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
82.5 kcal /
345 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

家常養生食補
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan