Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 老薑 ,切片
- 10 顆 紅棗
- 5 克 黃耆 (約10片)
- 1500 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 10 克 米酒
- 350 克 海鱸魚片
- 1 茶匙 枸杞
- 2 枝 香菜 ,取根部、切小段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 345 kJ / 82.5 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.4 g