Urządzenia i Akcesoria
黑木耳汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 完整食譜
Składniki
-
新鮮黑木耳 切片(約4公分),清洗川燙備用300 克
-
水1600 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
桂圓乾20 克
-
黑糖50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Sód
64.5 mg
Białko
4 g
Kalorie
1472.3 kJ /
351.9 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
22.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan