
Urządzenia i Akcesoria
黑木耳汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 完整食譜
Składniki
-
新鮮黑木耳 ,切片(約4公分),清洗川燙備用300 克
-
水1600 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 大匙
-
桂圓乾20 克
-
黑糖50 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
351.9 kcal /
1472.3 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
87.7 g
Błonnik
22.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
64.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan