Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水 (烹煮用)
- 100 克 馬鈴薯 ,去皮,切丁(約1公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
- 60 克 冷凍青豆
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 70 克 火腿 ,切丁(約1公分)
- 60 克 罐裝玉米粒
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 500.4 kJ / 119.7 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 2.6 g