
Urządzenia i Akcesoria
鮭魚佐奶油蘑菇醬拌馬鈴薯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水500 克
-
鹽 plus extra to taste1 ½ 茶匙
-
馬鈴薯 ,切塊(約2-3公分)600 克
-
奶油 plus extra for greasing10 克
-
新鮮去骨鮭魚排 (每片120-200克)4 片
-
萊姆 preferably organic, grated zest and juice1 顆
-
黑胡椒粉 plus extra to taste1 小撮
-
紅蔥頭100 克
-
新鮮蘑菇 ,切片300 克
-
不甜白酒50 克
-
鮮奶油50 克
-
塗抹乳酪 (如: Laughing Cow®)200 克
-
豆蔻粉2 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
737 kcal /
3085 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan