Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan

Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan

4.4 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • d'eau
    500 g
  • d'asperges vertes
    400 g
  • œufs
    3
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de fécule de maïs
    60 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • d'amandes effilées
    30 g

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 1670 kcal / 6980 kJ
Białko 61 g
Tłuszcz 130 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...