Soufflé aux épinards et deux fromages

Soufflé aux épinards et deux fromages

4.6 29 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    30 g
  • de beurre et un peu pour les moules
    20 g
  • d'épinards frais
    200 g
  • de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
    40 g
  • de fromage blanc 20 % m.g.
    200 g
  • de fécule de maïs
    15 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de basilic frais
    6 feuilles
  • œufs blancs et jaunes séparés
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 233 kcal / 971 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...