Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 700 g de fenouil, coupé en lamelles
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide légère
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1419 kJ / 342 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
Alternatywne przepisy
Fenouil à l'orientale
15min
Fenouil à la parmesane
1j 25 menit
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Gratin de fenouil
35 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Carottes à l'orange et au cumin
40 min
Poivron farci au risotto de romarin
1 Std. 15 Min
Gratin de poireaux à l'orange
1j
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10 min
Mijoté d'aubergine
35 Min
Gratin de blettes
1j
Carottes au cumin
35 Min