Gratin de fenouil au fromage

Gratin de fenouil au fromage

4.3 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • de fenouil coupé en lamelles
    700 g
  • œufs
    2
  • de crème liquide légère
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de fromage à pâte molle à croûte lavée, type pont-l'évêque
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 342 kcal / 1419 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...