
Urządzenia i Akcesoria
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
hot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1109 kcal /
4640 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
91 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
1660 mg