Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
lub 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 91 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1660 mg
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Fish Tacos
45 Min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Margarita with Citrus Dust
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min