Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
lub 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 91 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1660 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Enchiladas
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Tuna Tartare
40 min
Margarita
10 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Chipotle Caesar Salad
30 min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Margarita with Citrus Dust
30 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Garlic Shrimp
35 min