Urządzenia i Akcesoria
Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1255 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
3886 kJ /
928.8 kcal
Tłuszcz
85.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Quick Fruit Sorbet
10 min
Mayonnaise
5 min
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Apple cider dressing
5 min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Collard Greens
1 godz. 5 min