Urządzenia i Akcesoria
Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1255 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
3886 kJ /
928.8 kcal
Tłuszcz
85.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Hummus
10min
Tzatziki
20min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Date and Orange Spread
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Beet Hummus
20min
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Spiced Apple Cider
25min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min