Urządzenia i Akcesoria
Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1255 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
3886 kJ /
928.8 kcal
Tłuszcz
85.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Two Pound Apple Pie
1 godz. 25 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Melon Granita
4 godz.
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Dill Cheese Dip
5 min