Beet Vinaigrette

Beet Vinaigrette

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar

Składniki

  • olive oil
    3 oz
  • red beets peeled, cut into pieces
    3 oz
  • water
    2 oz
  • balsamic vinegar
    2 oz
  • shallots cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • orange juice
    3 oz
  • champagne vinegar
    1 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 jar

Sód 1255 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 3886 kJ / 928.8 kcal
Tłuszcz 85.5 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 37.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...