Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro

Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • 15 g di pistacchi salati sgusciati
  • 15 g di mandorle pelate
  • 4 bacche di ginepro
  • 100 g di coppa a fette
  • 8 fette di lonza di maiale
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 66.7 g
Kalorie 3318 kJ / 793 kcal
Tłuszcz 57.6 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...