Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di pistacchi salati sgusciati
- 15 g di mandorle pelate
- 4 bacche di ginepro
- 100 g di coppa a fette
- 8 fette di lonza di maiale
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3318 kJ / 793 kcal
- Białko
- 66.7 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 57.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min