Insalata di grano, tacchino e cavolfiore

Insalata di grano, tacchino e cavolfiore

3.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 240 g di chicchi di grano precotti (cottura 10 minuti)
  • 350 g di tacchino a fette e in pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di succo di limone preferibilmente biologico, spremuto fresco
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di cimette di cavolfiore romanesco (peso netto)
  • 1000 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 200 g di formaggio primo sale a cubetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 49 g
Kalorie 2422 kJ / 579 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...