
Urządzenia i Akcesoria
Schab z kiszoną kapustą
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
masła pokrojonego na kawałki50 g
-
schabu wieprzowego pokrojonego na 2 cm kawałki700 g
-
kapusty kiszonej250 g
-
pieczarek pokrojonych na 2 cm kawałki250 g
-
wody150 g
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
mąki pszennej20 g
-
przecieru pomidorowego60 g
-
śmietany200 g
-
whisky25 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
cukru1 łyżeczka
-
musztardy francuskiej20 g
-
tymianku, świeżego1 łyżka
-
chleb pokrojony na kromki, ilość do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
417.7 kcal /
1748.7 kJ
Białko
32.8 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
27.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Sód
1009 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
10 Przepisów
Polska
Polska