Cabillaud chorizo-tomate

Cabillaud chorizo-tomate

4.6 660 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de tomates coupées en morceaux (4-5 tomates)
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • de dos de cabillaud
    400 g
  • de chorizo (de grandes tranches coupées très finement)
    10 tranches
  • de piment d'Espelette à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382 kcal / 1599 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...