Gâteau au caramel

Gâteau au caramel

4.6 182 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 parts

Składniki

  • 20 confiseries au caramel, type Carambar
  • 20 g de lait
  • 150 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 100 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 4.9 g
Kalorie 1227.6 kJ / 290.9 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...