Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de sucre en poudre blond
- 130 g de biscuits au beurre, type petit-beurre
- 50 g de guimauve ou 12 Chamallows®
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 672 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade de chorizo
5 min
Pâte à tartiner
15 min
Rougail saucisse
50 Min
Crème anglaise
10p
Roses des sables
45min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Les croustouilles
20p
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Saucisson au chocolat
6h 15min
Sorbet Tagada
12hod. 25min
Sablés vanille-fromage à tartiner
30min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min