
Urządzenia i Akcesoria
Délice au Carambar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
22 confiserie au caramel, type Carambar réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
4 blancs d'œufs
-
1 pincée de sel
-
500 g de mascarpone
-
60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
-
cacao en poudre pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
388 kcal /
1625 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'hiver ! vol. I
10 Przepisów
Francja
Francja