Délice au Carambar

Délice au Carambar

4.4 132 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • 22 confiserie au caramel, type Carambar réfrigérés (voir "Conseil(s)")
  • 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de mascarpone
  • 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
  • cacao en poudre pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1625 kJ / 388 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...