Délice au Carambar

Délice au Carambar

4.4 128 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • confiserie au caramel, type Carambar réfrigérés (voir "Conseil(s)")
    22
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    130 g
    130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • blancs d'œufs
    4
  • de sel
    1 pincée
  • de mascarpone
    500 g
  • de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
    60 g
  • cacao en poudre pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1625 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...