Délice au Carambar
TM6 TM5 TM31

Délice au Carambar

4.4 ( 126 ocen )

Składniki

  • 22 confiserie au caramel, type Carambar réfrigérés (voir "Conseil(s)")
  • 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    lub 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de mascarpone
  • 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
  • cacao en poudre pour la finition

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
388 kcal / 1625 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy