Minicakes chorizo-ciboulette

Minicakes chorizo-ciboulette

4.6 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pièces

Składniki

  • 150 g de comté
  • 3 œufs
  • 250 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 250 g de lait
  • 2 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 chorizo doux ou fort, pelé et coupé en rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 22.7 g
Kalorie 1887.3 kJ / 451.5 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...