Urządzenia i Akcesoria
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
450 g de pommes (3-4 pommes)
-
100 g de sucre
-
50 g de raisins secs
-
140 g de biscuits speculoos
-
100 g de beurre mou
-
90 g de farine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
2605 kJ /
623 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Far aux pruneaux
1h 5min
Moelleux aux pommes
1h
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
50min
Moelleux aux pommes
50min
Clafoutis poire-speculoos
45min
Crumble kiwi, poire et chocolat
1h 10min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Far aux pommes
1h
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Crumble poires-chocolat
45min
Tarte poire-chocolat
55min