Urządzenia i Akcesoria
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
450 g de pommes (3-4 pommes)
-
100 g de sucre
-
50 g de raisins secs
-
140 g de biscuits speculoos
-
100 g de beurre mou
-
90 g de farine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
2605 kJ /
623 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crumble de fraise
45 min
Crumble banane, coco et pain d'épices
55 min
Gâteau au caramel
45 min
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55 min
Tatin de poires aux speculoos
50 min
Crumble kiwi, poire et chocolat
1 godz. 10 min
Clafoutis poire-speculoos
45 min
Cake framboise-chocolat blanc
50 min
Crumble poires-chocolat
45 min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 godz.
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 godz.
Tarte poire-chocolat
55 min