Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 1 tsp ground cumin
- 1 Tbsp olive oil
- 2 limes, halved
- 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 750 g water
- 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 250 g fresh sweetcorn kernels
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 190 g tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red peppers, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2818 kJ / 671 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 13 g
Alternatywne przepisy
Mexican Turkey Chilli
40 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken Cacciatore
50 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Seven Spice Chicken with Rice
35 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min