Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 1 tsp ground cumin
- 1 Tbsp olive oil
- 2 limes, halved
- 350 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 750 g water
- 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 250 g fresh sweetcorn kernels
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 190 g tomatoes, finely diced
- 2 spring onions, trimmed and sliced
- 140 g red peppers, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2818 kJ / 671 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 13 g
Alternatywne przepisy
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Chicken garam masala
50 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min