Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
TM5

Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

4.7 (23 oceny)

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di asparagi verdi, sottili, puliti e a pezzi (2 cm circa)
  • 130 g di cubetti di pancetta dolce (0.5 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 700 g di acqua
  • 350 g di pasta secca tipo farfalle, (cottura 12 min.) di ottima qualità
  • 1 bustina di zafferano in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1987 kJ / 475 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
68 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy